“Λιγότερο καυτή καρέκλα” ευχήθηκε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Δ. Χριστόφιας

19:06 28/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μια “λιγότερο καυτή καρέκλα” ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο, ο απερχόμενος Πρόεδρος είπε ότι αποχωρεί με αισθήματα συγκίνησης.

Ο κ. Χριστόφιας είπε πως ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο “αυτή η καυτή καρέκλα μέχρι να αποχωρήσει να γίνει λιγότερο καυτή και αν είναι δυνατόν να γίνει δροσερή”, προσθέτοντας πως ευχήθηκε και στην Πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη, “υπομονή” διότι, όπως είπε, η Πρώτη Κυρία πάντοτε επωμίζεται μεγάλες ευθύνες.

Σε ερώτηση πού θα βρίσκεται, ο κ. Χριστόφιας είπε ότι οι δημοσιογράφοι θα τον βρίσκουν στο κόμμα του, το ΑΚΕΛ.

Ερωτηθείς για το μήνυμά του προς τον λαό, ο κ. Χριστόφιας είπε πως “ο κυπριακός λαός έχει την απόλυτη αγάπη μου και τον σεβασμό μου”.

“Έχει κάνει τις επιλογές του, αυτός είναι ο κυρίαρχος. Απ` εκεί και πέρα η ιστορία θα μιλήσει για όλους μας”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς, τέλος, αν, ενόψει και των πρόσφατων επικρίσεων κατά του προσώπου του διότι δεν ζήτησε συγνώμη για την έκρηξη στο Μαρί, θα το πράξει τώρα, ο κ. Χριστόφιας είπε πως η επαναφορά του θέματος αυτού δεν τιμά τον δημοσιογράφο.

“Δεν είναι η ώρα τώρα να επαναφέρετε αυτά τα ζητήματα”, είπε απευθυνόμενος προς τον δημοσιογράφο που υπέβαλε τη συγκεκριμένη ερώτηση. “Είναι έλλειψη σεβασμού, λυπούμαι που το λέω”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα