Κυπριακό και οικονομία στη συνάντηση Μεϊμαράκη – Αναστασιάδη

14:12 19/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξε ο Πρόεδρος της ελληνικής Βουλής τόσο για το Κυπριακό όσο και για την παρούσα φάση της κυπριακής οικονομίας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο πλαίσιο των επαφών του τελευταίου με τους αρχηγούς ή εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο.

Ηταν

μια φιλοκάτατη και αδελφικότατη, όπως είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, συνάντηση, καθώς γνωρίζονται από τα χρόνια που ο κ. Μεϊμαράκης ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ο κ. Αναστασιάδης Πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ.

«Η δεδηλωμένη θέση στήριξης της Κύπρου είναι κάτι που διέκρινε πάντοτε τις πολιτικές επιλογές (του κ. Μεϊμαράκη), αλλά και τις στοχεύσεις και πιστεύω από τη θέση του Προέδρου της Βουλής μπορεί σε συνεργασία, να συμβάλει σημαντικά και στην προώθηση του κυπριακού προβλήματος στο δίκτυο των Κοινοβουλίων, αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλλουμε να αντιμετωπίσουμε τα οικονομικά προβλήματα». Ώστε, συνέχισε, να κατανοήσουμε και εμείς στην Κύπρο ότι χρειάζονται μέτρα, χρειάζεται τόλμη και σύνεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα