Κυπριακές Αερογραμμές: Καμμία πτήση προς Ελλάδα σήμερα

13:05 19/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Οι Κυπριακές Αερογραμμές ανακοινώνουν ότι δεν θα πραγματοποιήσουν σήμερα 19 Οκτωβρίου πτήσεις προς την Ελλάδα, παρά το ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας χθές αργά το βράδυ ανακοίνωσαν τερματισμό της απεργίας τους σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι, αντί αύριο τα μεσάνυχτα, όπως αρχικά είχε εξαγγελθεί.

Η απόφαση να μην γίνουν πτήσεις σήμερα λήφθηκε στη βάση του γεγονότος ότι το επιβατικό κοινό που επρόκειτο να ταξιδέψει, έχει στην

ολότητά του σχεδόν αποδεχθεί διευθετήσεις να μεταβεί στον προορισμό του τις επόμενες μέρες, καθώς όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι στην Ελλάδα εξακολουθούν να απεργούν και σήμερα και αύριο.

Οι αρχικά προγραμματισθείσες έκτακτες πτήσεις που θα πραγματοποιούνταν μεσάνυκτα της 20ης Οκτωβρίου (όταν αρχικά θα έληγε η απεργία), έχουν αναπρογραμματισθεί να αναχωρήσουν νωρίτερα την ίδια μέρα. Συγκεκριμένα, η πτήση προς και από Αθήνα θα αναχωρήσει στις 17.00 από Λάρνακα και η πτήση προς και από Θεσσαλονίκη στις 18.00 από Λάρνακα.

Το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης των Κυπριακών Αερογραμμών και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επικοινωνούν και πάλι με το επηρεαζόμενο επιβατικό κοινό για τις νέες διευθετήσεις. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης (80000008) ή με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα