Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

10:58 17/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίζονται από το πρωί οι καταθέσεις στεφανιών στο χώρο του Πολυτεχνείου, από εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών φορέων και κοινωνικών οργανώσεων, καθώς στις 2.00 το μεσημέρι θα κλείσουν οι πύλες του ιδρύματος.

Η κεντρική εκδήλωση θα αρχίσει αμέσως μετά και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα, ώστε στις 3.00 το μεσημέρι να αρχίσει από το Πολυτεχνείο η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Λόγω της πορείας θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους της πρωτεύουσας, αλλά και στη λειτουργία των σταθμών του Μετρό

και του Τραμ. Οι σταθμοί του Μετρό σε Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμό, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηπους, Ακρόπολη και Μοναστηράκι θα κλείσουν από τις 12 το μεσημέρι, καθώς και οι σταθμοί σε Πανόρμου, Κατεχάκη και Εθνική Άμυνα θα παραμείνουν κλειστοί από τις 2 το μεσημέρι και μέχρι η αστυνομία να ανάψει το «πράσινο φώς» για να ανοίξουν και να δοθούν ξανά προς χρήση από το κοινό.

Το ίδιο θα συμβεί και με τις στάσεις του Τραμ σε Σύνταγμα και Ζάππειο που θα κλείσουν από τις 2 μ.μ., μέχρι νεωτέρας. Όπως αναφέρει η ΣΤΑΣΥ η σύνδεση μεταξύ των γραμμών 2 και 3 του Μετρό θα γίνεται με λεωφορειακή γραμμή από τους σταθμούς Κεραμεικός (της γραμμής 3) και Σταθμός Λαρίσης (της γραμμής 2). Επίσης, από την αστυνομία έχουν ανακοινωθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας.

Έτσι από τις 6.00 το πρωί μέχρι και τις 12.00 τα μεσάνυχτα δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ενώ θα γίνεται σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας από τις 2.00 το μεσημέρι (μέχρι την λήξη των εκδηλώσεων) στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, που περικλείεται από τις λεωφόρους: Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα