Κοινή συνάντηση ΥΠΟΙΚ και Διοικητή ΚΤ με εκπροσώπους της Τρόικας την Τρίτη

12:02 23/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κοινή συνάντηση με εκπροσώπους της Τρόικας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) θα έχουν αύριο το μεσημέρι ο Υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης.

Οπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, μετά τη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 στο Υπουργείο Οικονομικών,

θα ακολουθήσει συνάντηση των εκπροσώπων της Τρόικας με την Υπουργική Επιτροπή αρμόδια για θέματα οικονομίας, την οποία απαρτίζουν οι Υπουργοί Οικονομικών Βάσος Σιαρλή, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους, Εμπορίου, Βιμηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Τίτος Χριστοφίδης.

Η Υπουργική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε σήμερα το πρωί από τις 8.00 μέχρι και τις 9.30, εξέτασε θέματα που θα θιγούν στην αυριανή συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τρόικας.

Στο μεταξύ, σήμερα το απόγευμα, κλιμάκιο της Τρόικας θα συναντηθεί με τεχνοκράτες της Κεντρικής Τράπεζας για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το ύψος της οικονομικής στήριξης που θα χρειαστεί ο χρηματοπιστωτικός τομέας της Κύπρου. Η συνάντηση θα γίνει στην Κεντρική Τράπεζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα