Κηδεύεται σήμερα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Αντώνης Τσόκκος

09:54 23/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Κηδεύεται σήμερα στις δύο το απόγευμα από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Αντώνης Τσόκκος, ο οποίος απεβίωσε τη Δευτέρα το πρωί σε ηλικία 60 χρόνων από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Της κηδείας θα προστεί ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου Βασίλειος. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές σε ευαγή ιδρύματα.

Η σορός του Αντώνη Τσόκκου θα μεταφερθεί στις 10 το πρωί στο σπίτι του όπου θα τελεστεί τρισάγιο. Ακολούθως με τη συνοδεία της Αστυνομίας, θα περάσει από τον Αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας, το Συνοικισμό,

τις Οδούς Τεύκρου Ανθία, Γιάννη Ρίτσου, Οδυσσέα Ελύτη και Πιερίδη όπου θα σταματήσει για λίγο στο Δημαρχείο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πομπής θα παιανίζει η φιλαρμονική του Δήμου Παραλιμνίου. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία της Παναγίας από τις 12 μέχρι τις 2.

Επικήδειους λόγους θα εκφωνήσουν ο αντιδήμαρχος Βάσος Ξύδιας, ο Επαρχιακός Γραμματέας Αμμοχώστου του ΑΚΕΛ Νίκος Ιωάννου, ο πρώην Υπουργός Εμπορίου Αντώνης Πασχαλίδης εκ μέρους των φίλων του και ο Δήμαρχος Δερύνειας Αντρος Καραγιάννης εκ μέρους των Δημάρχων και των Κοινοταρχών της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα