Καταγγελίες Καπτάν για παραχώρηση «υπηκοοτήτων» και διαμοιρασμό οικοπέδων πριν τις «εκλογές»

16:39 23/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εντατικοποίηση των διαδικασιών για διαμοιρασμό «υπηκοοτήτων» και οικοπέδων, αμέσως μετά που ήρθε στην επικαιρότητα των θέμα των «πρόωρων εκλογών» στα κατεχόμενα, καταγγέλλει η τ/κ συντεχνία «δημοσίων υπαλλήλων» KTAMS.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο πρόεδρος της συντεχνίας, Αχμέτ Καπτάν, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι το «υπουργείο εσωτερικών» αναγκάζει το προσωπικό να δουλεύει υπερωρίες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει πριν τις «εκλογές» στο διαμοιρασμό οικοπέδων και την παραχώρηση «υπηκοοτήτων» του ψευδοκράτους.

Σημειώνοντας ότι απέμειναν λίγες ημέρες μέχρι την ισχύ

των «νόμων» για τις «εκλογές, ο κ. Καπτάν αναφέρει ότι στο «τμήμα μετανάστευσης» βιώνεται ένα «ρεζιλίκι» και αυτά που γίνονται αποτελούν ασέβεια προς τη θέληση του «λαού». Στην κατεχόμενη Βατυλή, προσθέτει, εντατικοποιήθηκαν οι διαδικασίες για να δοθούν 60 βιομηχανικά οικόπεδα.

Γελιούνται, σημειώνει, κάποιοι που επωφελούμενοι παρεμβαίνοντας στη θέληση του λαού νομίζουν ότι θα κερδίσουν τις «εκλογές». Ο «λαός», προσθέτει, θα ρίξει τη νοοτροπία του κόμματος Εθνικής Ενότητας στο καλάθι της ιστορίας. Έχει αποδειχθεί ότι όποιος και να είναι στο πηδάλιο του ΚΕΕ η νοοτροπία παραμένει η ίδια, προσθέτει.

Το ΚΕΕ, ανέφερε ο Αχμέτ Καπτάν, έχει «απλώσει χέρι στα όσα κερδίζουν οι εργαζόμενοι, προέβη συνεχώς σε αυξήσεις» και μείωσε την αγοραστική δύναμη του κοινού, φτωχαίνοντας το «λαό».

Keywords
Τυχαία Θέματα