Καρογιάν: Να κρατήσουμε πολλές από τις αρετές του Γλ. Κληρίδη

13:01 18/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η νεότερη γενιά οφείλει να κρατήσει πολλές από τις αρετές του Γλαύκου Κληρίδη, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, χαρακτηρίζοντας τον εκλιπόντα ως ένα σπουδαίο πολιτικό και άνθρωπο, ο οποίος με όλη του τη διαδρομή ταύτισε τα οράματα, τους στόχους του και τις ιδέες του τη σύγχρονη κυπριακή ιστορία.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικό Μεγάρου, ο κ. Καρογιάν εξήρε το πολιτικό ήθος του

Γλαύκου Κληρίδη, το μοναδικό τρόπο με τον οποίο πολιτευόταν, αλλά και το γεγονός ότι παρέμενε σταθερός στις θέσεις και τα οράματά του.

«Εμείς όλοι, η νεώτερη γενιά, οφείλουμε να κρατήσουμε πολλές από τις αρετές του Γλαύκου Κληρίδη γιατί ακριβώς τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν και επιπρόσθετα κάποιες αρετές που σήμερα είναι δυσκολοεύρετες, αυτές δηλαδή του έντιμου ανθρώπου του ανιδιοτελούς του ανθρώπου που πάντοτε έδινε χωρίς όμως να επηρεάζεται από τα μικρά», είπε.

«Για αυτό το λόγο λοιπόν», συνέχισε, «θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη απώλεια για το λαό μας ιδιαίτερα για αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο θα κρατάμε στη μνήμη μας ως αδέκαστο, έντιμο, δίκαιο και αυτό νομίζω είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα