Η υπεύθυνη διαπραγμάτευση δεν γίνεται με διαρροές

14:02 13/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η σοβαρή διαπραγμάτευση για τα μέτρα διάσωσης της οικονομίας δεν γίνεται ούτε δημόσια, ούτε με διαρροές ούτε με αντεγκλήσεις, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης, καλώντας την Κυβέρνηση να ενημερώσει επίσημα τα κόμματα αναφορικά με τις προτάσεις της Τρόικα για τους όρους του Μνημονίου της δανειακής σύμβασης.

Σε δηλώσεις στον απόηχο της διαρροής των μέτρων που προτείνει η Τρόικα,

ο ΔΗΣΥ ανανέωσε την έκκλησή του για σύγκληση των Αρχηγών των κομμάτων, προκειμένου να καταλήξουν και να δεσμευτούν όλοι σε ένα κοινό σχέδιο δράσης για την οικονομία.

“Η πρακτική των διαρροών πάνω σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα αυξάνει την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στους πολίτες. Επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια και την ατολμία της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και τα κοινωνικά αδιέξοδα που η ίδια έχει προκαλέσει με την πολιτική της”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ, “η υπεύθυνη και σοβαρή διαπραγμάτευση για τα μέτρα που θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου και το επίπεδο ζωής των πολιτών δεν γίνεται ούτε δημόσια, ούτε με διαρροές, ούτε με αντεγκλήσεις”.

Λέγοντας ότι τα περιθώρια εξαντλούνται, ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε εκ νέου τον Πρόεδρο Χριστόφια να συγκαλέσει άμεσα τη σύσκεψη αρχηγών, «ώστε να καταλήξουμε σε κοινό σχέδιο δράσης που όλοι θα δεσμευθούμε να προωθήσουμε και να υλοποιήσουμε».

Ο ΔΗΣΥ αποστασιοποιείται από τις δηλώσεις Μ. Μαυρίδη

Παράλληλα, ο ΔΗΣΥ διαχώρισε τη θέση του ΔΗΣΥ από τις απόψεις που εξέφρασε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο Τρίτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου του ΡΙΚ ο Βουλευτής του κόμματος Μάριος Μαυρίδης αναφορικά με την οικονομία και τους δημόσιους υπαλλήλους.

“Οι θέσεις που σήμερα διατύπωσε ο Βουλευτής Μάριος Μαυρίδης αποτελούν καθαρά δικές του προσωπικές απόψεις, δεν δεσμεύουν ούτε το Δημοκρατικό Συναγερμό ούτε τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη”, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Χάρης Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα