Η πρώτη κοινή συνάντηση του νέου Προέδρου των ΚΑ, με αντιπροσωπείες των πέντε Συντεχνιών της Εταιρείας

17:15 30/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε πνεύμα εποικοδομητικής συναντίληψης πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη κοινή συνάντηση του νέου Προέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Τώνη Αντωνίου με αντιπροσωπείες των πέντε Συντεχνιών της Εταιρείας.

Ο κ. Αντωνίου, ο οποίος ανέλαβε από σήμερα τα καθήκοντά του, επεσήμανε ότι για τον ίδιο το θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών είναι εθνικό. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η επίλυση του εργασιακού ζητήματος είναι πρωταρχικής σημασίας και επεσήμανε την ανάγκη να προωθηθούν οι απαιτούμενες λύσεις το ταχύτερο δυνατό, καθόσον δεν υπάρχει δυνατότητα για

χάσιμο άλλου χρόνου.

Οι εκπρόσωποι των Συντεχνιών ΣΥΝΥΚΑ ΣΕΚ, ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ, ΠΑΣΥΠΙ, ΑΣΥΣΕΚΑ και ΣΥΠKΚΑ συγχάρηκαν τον κ. Αντωνίου για την ανάληψη των καθηκόντων του μέσα σε αυτή την κρίσιμη φάση που διέρχεται η Εταιρεία και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια του προς την εξυγίανση και επιβίωση της. Παράλληλα ήγειραν τα ζητήματα που θεωρούν ότι πρέπει να προωθηθούν για να προχωρήσει ομαλά ο πλεονασμός και να τύχει σωστής εφαρμογής το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης.

Ο κ. Αντωνίου διαβεβαίωσε τις Συντεχνίες ότι θα πραγματοποιήσει αμέσως τις απαιτούμενες επαφές με την Κυβέρνηση με στόχο να ξεπεραστούν τυχόν εμπόδια και να ανοίξει ο δρόμος προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συνεδρία με τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου υπήρξε εις βάθος ενημέρωση για την σημερινή κατάσταση της Εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα