Η Γωγώ Αλεξανδρινού φωτογραφίζετε πιο sexy από ποτέ και αποκαλύπτει, όλο το παρασκήνιο της ξαφνικής παραίτησης της από το MEGA

12:22 28/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

H Γωγώ Αλεξανδρινού μετά την ξαφνική παραίτηση της από το MEGA ανοίγει τα χαρτιά της στο περιοδικό MUST. Σε μια συνέντευξη φωτιά που έδωσε στον Τάσο Τρύφωνος   αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο που οδήγησε σε αυτή της την απόφαση. Η γνωστή δημοσιογράφος φωτογραφίζετε πιο σέξι από ποτέ ,δηλώνει πως έχει κότσια  και βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα για τα όσα λέει για το MEGA

Μάθαμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που έδωσε επιστολή παραίτησης  στο κανάλι! Είχε γράψει επιστολή παραίτησης και πριν ένα χρόνο, ωστόσο η αγάπη της για το MEGA και την δουλειά της, κατάφεραν να παρατείνουν την παραμονή της στο κανάλι.

Η Γωγώ Αλεξανδρινού  ξεκαθαρίζει: “Όχι  δεν παραιτήθηκα έχοντας ήδη υπογράψει με άλλο κανάλι, όχι  δεν έχω πλούσια οικογένεια, όχι δεν έχω πάρα πολύ πλούσιο άντρα! Φαίνεται ότι κάποιους τους βολεύει να πιστεύουν ότι έχω παραιτηθεί εκ του ασφαλούς και από καπρίτσιο. Απλώς δεν είχα άλλη επιλογή, δεν ήμουν ευτυχισμένη στη δουλειά μου άλλο πια», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Τάσο Τρύφωνος.

Για το αν φοβόταν  μια απόλυση και ήθελε να την προλάβει δήλωσε:“Καθόλου, ήξερα ότι εγώ δεν θα απολυθώ! Ούτε παραιτήθηκα για να φύγω με το κεφάλι ψηλά – όπως άκουσα να λένε – επειδή ήξερα ότι θα κοπεί το “Έχεις μέσον”…

Όσο για το ποιο ήταν το πρόβλημα  της τελικά:“ Η εκπομπή είχε βαλτώσει, το κανάλι ήταν απασχολημένο με τα δικά του προβλήματα για να τη στηρίξει ουσιαστικά, οικονομικά ήμουν αντικειμενικά αδικημένη και ένιωθα ότι απλά είχε κλείσει ο κύκλος.”

Η Γωγώ Αλεξανδρινού ανάμεσα σε άλλα δήλωσε πως νιώθει δημοσιογράφος ,όχι παρουσιάστρια και ζει άνετα χωρίς να βλέπει την φάτσα της στο γυαλί.Επίσης όσο αφορά την σχέση της με το MEGA είπε πως: “άρχισε να μοιάζει με ένα παντρεμένο ζευγάρι που μετά από δέκα χρόνια γάμου, ο σύζυγος βλέπει τη σύζυγό του σαν τον καναπέ, τη θεωρεί δεδομένη. Γι’ αυτό και ήρθε η διάσταση”.Και συνέχισε: “Αν σκεφτείς ότι ήρθα εδώ 19 χρονών από το πουθενά χωρία να γλείψω, ή να πουλήσω εκδούλευση ή να μου κάνουν χάρες κι έχω φτάσει στο σήμερα, τότε ναι, θα έλεγα ότι είμαι survivor”.

Τι κάνει η Γωγώ σήμερα:“ Πλέον απολαμβάνω την ελευθερία μου. Το κινητό μου είναι πεταμένο, δεν το ψάχνω καν. Ασχολούμαι πολύ με το παιδί μου, το σπίτι μου, τον εαυτό μου”.

Keywords
Αναζητήσεις
γωγω αλεξανδρινου hot, γωγω αλεξανδρινου γυμνη
Τυχαία Θέματα