Η εξομολόγηση του Ριτζ:Γιατί αποχώρησα από την «Τόλμη και γοητεία»

20:42 28/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τη σιωπή του έσπασε το εφηβικό είδωλο της δεκαετίας του ’80, Ρον Μος, για την αποχώρησή του ύστερα από 25 χρόνια στη σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία», όπου έγινε πασίγνωστος ως «Ριτζ».

Ο ηθοποιός δίνει την απάντησή του στο Entertainment Weekly εξηγώντας πως δεν ήταν μόνο οικονομικοί οι λόγοι για τους οποίους έφυγε από τη σειρά, αλλά ότι αποφάσισε, κάπως καθυστερημένα βέβαια, να αλλάξει ρότα στην καριέρα του. Στην απόφασή του αυτή έπαιξε ρόλο και μια σειρά από ατυχή γεγονότα (που αγγίζουν τα όρια του υπερφυσικού).

Οπως λέει ο ίδιος, είδε αρκετά σημάδια που τον έκαναν να πάρει την απόφαση και η αλήθεια είναι πως… τρομάζει λίγο με τα όσα δηλώνει. Πρώτον, τράκαρε με τη γυναίκα του, πράγμα που δεν τους είχε ξανασυμβεί ποτέ, αφού γύριζαν από μια ευτυχή συνάντηση. Δεύτερον, την τελευταία μέρα των γυρισμάτων στη σειρά, το ρολόι σταμάτησε στις 9.42 μ.μ., την… ώρα γεννήσεως του. Φυσικά, τα χρήματα έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του, όπως παραδέχεται. Οσον αφορά τη συνέχεια της καριέρας του, ο Ρον Μος δήλωσε θέλει να εξερευνήσει νέους, πιο δημιουργικούς ρόλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα