Η Ελένη Αλεξανδρή εντυπωσιάζει

13:23 16/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ένα χαμόγελο της είναι αρκετό για να γοητεύσει αλλά και ένα…μικρόφωνο φτάνει και περισσεύει για να κερδίσει της εντυπώσεις, ο λόγος για την Ελένη Αλεξανδρή που όπως όλα δείχνουν μετά και το x-factor ήρθε για να μείνει όπως άλλωστε απέδειξε μέχρι και σήμερα.

Το x-factor ήταν αυτό που έφερε την Ελένη Αλεξανδρή στο προσκήνιο καθώς την χρονιά του 2009 ήταν αυτή που έκλεψε τις κριτικές του κόσμου ανοίγοντας νέους ορίζοντες

στην καριέρα της.

Δεν πέρασε καιρός που κυκλοφόρησε το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο “Ποιος για σένα” μαζί με το Θηρίο και ο μετρητής κοντεύει να αγγίξει τις 2.000.000 επισκέψεις στο youtube, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα για την ίδια αλλά και σκέψεις στους επιχειρηματίες της νυχτερινής Αθήνας που θέλουν να την εντάξουν στα σχήματα που ετοιμάζουν για τον ερχόμενο χειμώνα. Η Ελένη μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της δεκάδες συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το ”Ποιος για σένα” κερδίζει τον ακροατή από την πρώτη φορά και είναι βέβαιο ότι θα γίνει ένας από τους χορευτικούς ύμνους των clubs και των ραδιοφώνων της νεολαίας.
Δείτε το video clip και τα συμπεράσματα δικά σας…

Keywords
Τυχαία Θέματα