Η διαφωνία Π. Βασιλειάδη – Ε. Κοκκίνου

12:23 16/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τον τελευταίο καιρό, τους συναντάμε όλο και περισσότερο σε δημόσιες εμφανίσεις και πιο ενθουσιασμένους από ποτέ.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Μπόγρη, οι οποίοι έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές να απολαμβάνουν τις βόλτες τους παρέα με διάφορους φίλους τους.

Ωστόσο, όπως μάθαμε από το στενό του περιβάλλον του, ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Παναγιώτης Βασιλειάδης, ενοχλήθηκε όταν πληροφορήθηκε

πως σε μία από τις εξόδους της με τον νεαρό αθλητή ήταν μαζί και το τετράχρονο παιδί τους, Αλέξανδρος.

Όλα άρχισαν όταν η Έλλη μαζί με τον νέο της σύντροφο πήγε σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης, για να συναντήσουν τον Χρήστο Χολίδη, τη Δούκισσα Νομικού αλλά και τη Δέσποινα Καμπούρη με τη Μαριέττα Χρουσαλά.

Ως γνωστόν, στον δημοσιογραφικό κύκλο ο Παναγιώτης Βασιλειάδης αποφεύγει χρόνια τώρα κάθε μορφή προβολής του, όπως και δηλώσεις που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά του, ακόμα και με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Σήμερα και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, επιβεβαιώθηκε η δυσαρέσκεια που έχει για την παραπάνω κίνηση της πρώην συζύγου του, καθώς από την πρώτη στιγμή θέλει και επιδιώκει τη διατήρηση της ψυχικής υγείας του παιδιού αλλά και το υγιές κλίμα στο οποίο πρέπει να μεγαλώσει, ανεξάρτητα από την επιλογή του ζευγαριού να τερματίσουν τον γάμο τους.

Το παιδί δεν πρέπει να νιώσει μπερδεμένο, όπως άλλωστε βιώνει τη σημερινή κατάσταση, καθώς από τη μία αναγνωρίζει τον φυσικό του πατέρα και από την άλλη σε τόσο μικρή ηλικία βλέπει και ζει τη μητέρα του σε μια άλλη σχέση. Ο ίδιος σε ολιγόλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ανέφερε: «Δεν περίμενα μετά και την επιχειρηματική της δραστηριότητα με τον παιδικό σταθμό να σκεφτεί τόσο λανθασμένα, ώστε να συνοδεύσει το παιδί μας με την παρέα του καινούργιου της συντρόφου, δημιουργώντας κενά ερωτήματα στο μυαλό αυτού του 4χρονου παιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί πως πατέρας και γιος περνάνε πολλές στιγμές μαζί.

του Θωμά Μαγδαληνού

Keywords
Τυχαία Θέματα