Η μη χρήση κράνους καθοριστική για τον θανάτο του εθνοφρουρού Χαράλαμπου Δημοσθένους, αναφέρει η Αστυνομία

15:09 20/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η μη χρήση κράνους και από τους δύο επιβαίνοντες εθνοφρουρούς αλλά ιδιαίτερα για τον οδηγό τον 18χρονο Χαράλαμπο Δημοσθένους, ήταν καθοριστική στο θανάσιμο τραυματισμό του δήλωσε , ο υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτης.

Ο κ. Ψαθίτης, είπε πως το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:45 χθες το βράδυ και λίγες μόλις ώρες μετά την έξοδο των δύο νεοσύλλεκτων εθνοφρουρών για την πρώτη 48ωρη άδεια τους μετά την κατάταξή τους.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαθίτη ο εθνοφρουρός Χαράλαμπος Δημοσθένους από την Πάφο ενώ οδηγούσε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα έχοντας συνεπιβάτη επίσης 18χρονο εθνοφρουρό

στον κύριο δρόμο Αγίας Μαρινούδας προς Γεροσκήπου, σ’ ένα σημείο του δρόμου, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει σε όχθο περίπου 1,5 μέτρο.

Ακολούθως και οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκαν στην άσφαλτο όπου τραυματίστηκαν.

Ο κ. Ψαθίτης ανέφερε ότι οι δύο εθνοφρουροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο συνοδηγός ήταν ελαφρά τραυματισμένος και κρατήθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου ενώ ο οδηγός λόγω σοβαρής κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης μεταφέρθηκε εσπευσμένα διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σήμερα είπε « λίγο πριν το μεσημέρι απεβίωσε».

Σύμφωνα με τον κ. Ψαθίτη ο οδηγός της μοτοσικλέτας, οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα και χωρίς ασφάλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα