Γιώργος Χρήστου: Η βόλτα στην Λευκωσία και η αγορά ενός κοσμήματος που προκάλεσε αναστάτωση!Τι λέει ο ίδιος στο Onlycy.com!

01:07 22/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αναστάτωση στην προσωπική ζωή του τραγουδιστή Γιώργου Χρήστου προκάλεσε  δημοσίευμα που τον  ήθελε  να αγοράζει  γυναικείο κόσμημα στην Κύπρο που προοριζόταν μάλιστα για κάποια γυναίκα.

Το Onlycy.com  επικοινώνησε με τον ίδιο τον Γιώργο Χρήστου ο οποίος δεν είχε ιδέα και μάλιστα γέλασε και πολύ όταν τον ρωτήσαμε για το ‘’γυναικείο κόσμημα’’ και μας είπε ότι σε μια βόλτα στην Μακαρίου στην Λευκωσία,  όντως μπήκε στο συγκεκριμένο

κοσμηματοπωλείο και αγόρασε ένα αντρικό λευκόχρυσο μπρασελέ , το οποίο μάλιστα υποσχέθηκε να μας το στείλει σε φωτογραφία γιατί είναι και μια από τις καλύτερες αγορές που έκανε για τον εαυτό του.

Eπικοινωνήσαμε και με τον κοσμηματοπώλη Κο Γ.Ι ο οποίος μας δήλωσε ότι ουδέποτε έδωσε πληροφορίες ο ίδιος για το τι αγοράστηκε από το κοσμηματοπωλείο του και ούτε θα το έκανε ποτέ διότι πάντα τηρεί εχεμύθεια.

Όπως και να έχει πάντως ο Γιώργος Χρήστου ποτέ δεν απασχόλησε τα media με την προσωπική του ζωή και είναι από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές που έρχονται στο νησί μας. Το προηγούμενο Σάββατο βρεθήκαμε και εμείς κοντά του στο Face club  και διασκεδάσαμε με το πρόγραμμά του.

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα