Γενέθλια σήμερα για τον Ηλία Βρεττό!

06:44 2/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Γενέθλια έχει σήμερα ο γοητευτικός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός!

Ο Ηλίας Βρεττός γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολείται με τη μουσική από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών, όταν με απαίτηση δική του οι γονείς του τον έγραψαν στο ωδείο για μαθήματα κιθάρας και θεωρίας της μουσικής.

Ο Ηλίας ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και για χρόνια συμμετείχε στην ομάδα πόλο του Παλαιού Φαλήρου με την οποία διακρίθηκαν σε πολλούς αγώνες.

Μεγαλώνοντας όμως το αρχικό πάθος για τη μουσική

επανήλθε στη ζωή του Ηλία και τον έφερε το 2004 στην εκπομπή της ΝΕΤ «EUROSTAR».

Τον Ιανουάριο του 2009, κυκλοφορεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Κάνει Μοναξιά» που σημειώνει τεράστια επιτυχία και δεν μένει εκεί.Τον Απρίλιο του 2011 κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του Ηλία Βρεττού «Μέτρα τ΄αστέρια»

Η συνέχεια είναι γνωστή η μία επιτυχία διαδέχεται  την άλλη, συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου,όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Την περασμένη βδομάδα  ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε στο νησί μας και έκανε μια μοναδική εμφάνιση στο Breeze Club στην Λεμεσό και προκάλεσε πανικό στο μαγαζί , με το κέφι και την ενέργεια του.

Ο Ηλίας Βρεττός και ο  γνωστός Κύπριος δημοσιογράφος Μιχάλης Σταύρου στην πρόσφατη τους συνάντηση στην Λεμεσό, όπου ο ένας για τον άλλο τρέφει αμοιβαία  εκτίμηση και συμπάθεια.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε  το  νέο του τραγούδι « Κορώνα-Γράμματα », σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα όπου για ακόμη μια φορά ανεβάζει το κέφι στα ύψη και σίγουρα είναι το τραγούδι ατάκα!

Το σημαντικότερο είναι παρά την επιτυχία που σημειώνει ο Ηλίας,δεν πήραν τα μυαλά του αέρα πατά γερά στα πόδια του ,εργάζεται σκληρά και εξελίσσετε.

Το Onlcy.com του εύχεται χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει,να είναι πάντα υγιής και πάντα με επιτυχίες γιατί το αξίζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα