Γ. Ομήρου: Η ΕΔΕΚ δεν πρόκειται να συμφιλιωθεί με την ατιμωρησία

19:46 8/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η ΕΔΕΚ δεν πρόκειται να συμφιλιωθεί με την ατιμωρησία, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, μιλώντας στην εκδήλωση του σωματείου «Ρήγα Φεραίος» στον Άγιο Δομέτιο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ομήρου αναφέρθηκε στους υπαιτίους της οικονομικής κρίσης καθώς και στα φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς στο δημόσιο βίο.

«Προϋπόθεση για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των

πολιτών προς την πολιτική και το πολιτικό σύστημα είναι η κάθαρση της κρίσης και η τιμωρία των υπαιτίων, της οικονομικής τραγωδίας που βιώνει ο λαός μας. Η ατιμωρησία θα αποτελέσει πηγή νέων εγκλημάτων ενώ θα απειλήσει με κατάρρευση το πολιτικό και το πολιτειακό σύστημα», ανέφερε.

Η ΕΔΕΚ, πρόσθεσε, « δεν πρόκειται να συμφιλιωθεί με την ατιμωρησία. Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους στην πλήρη διερεύνηση των αιτίων της οικονομικής συμφοράς στον καταλογισμό των ευθυνών και στην προσαγωγή των υπαιτίων ενώπιον της δικαιοσύνης».

«Αναμένουμε από την Νομική Υπηρεσία και τις διωκτικές αρχές, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των ερευνών και στην παραπομπή ενώπιον της δικαιοσύνης κάθε υπαιτίου», κατέληξε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα