Εξυπηρετούνται όλοι οι ασθενείς χωρίς καμία διάκριση, δηλώνει το Ογκολογικό Κέντρο της Τρ. Κύπρου

14:35 14/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου θεωρεί ότι στις παρούσες συνθήκες, ο τόπος δεν έχει την πολυτέλεια υπόσκαψης και αμφισβήτησης του καταξιωμένου στη συνείδηση ιατρών και ασθενών Ογκολογικού Κέντρου, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Κέντρου.

Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή δημοσιεύματα για το ρόλο του Κέντρου, το Ογκολογικό Κέντρο αναφέρει πως έχει κοινωφελή και αδιαμφισβήτητα

δημόσιο χαρακτήρα και όλοι οι καρκινοπαθείς έχουν ελεύθερη πρόσβαση και εξυπηρετούνται δωρεάν και χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Όπως προσθέτει «οι υπηρεσίες που λαμβάνουν είναι πολύ υψηλού επιπέδου, εφάμιλλες αναγνωρισμένων κέντρων του εξωτερικού, όπως επιβεβαιώνεται από τις σταθερά θετικές αξιολογήσεις ανεξάρτητων ειδικών».

«Το Κέντρο μας», γράφει η ανακοίνωση, «καλύπτει τις ανάγκες για ακτινοθεραπεία χωρίς λίστα αναμονής και με πολύ προηγμένες τεχνικές».

Καλεί, παράλληλα, τους κοινωνικούς φορείς να συνεργάζονται μαζί του και να βοηθούν στο δύσκολο του μας έργο, όπως ακριβώς ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, ο ΠΑΣΥΚΑΦ και η Europa Donna Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα