Εξηγήσεις για την απόσυρση του κατηγορητηρίου κατά Γεωργιάδη ζητά ο ΔΗΣΥ

17:03 21/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εξηγήσεις για την απόσυρση του κατηγορητηρίου του Συνταγματάρχη Γιώργου Γεωργιάδη από τη διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης για την έκρηξη στο Μαρί, ζητά ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Ιωνάς Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή ανέφερε ότι «σήμερα η Νομική Υπηρεσία απέσυρε από το κατηγορητήριο τις κατηγορίες που αφορούσαν των Αντισυνταγματάρχη Γεωργίαδη και ο οποίος ήταν κατηγορούμενος στην υπόθεση για το Μαρί», εκφράζοντας την άποψη ότι «γι αυτή την ενέργεια κάποιος πρέπει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, κάποιος πρέπει να πει τους λόγους για τους οποίους αποσύρθηκε αυτή η υπόθεση».

«Οσο και αν η αρμοδιότητα του Γενικού Εισαγγελέα δεν ελέγχεται – κι αυτό έχει γίνει αποδεκτό και από το δικαστήριο μας – εντούτοις, όμως, η κοινή γνώμη λόγω και της σοβαρότητας και του ενδιαφέροντος της υπόθεσης πρέπει να ενημερωθεί, ούτως ώστε να μπορούν και οι θεσμοί να διατηρούν το σεβασμό τον οποίο χρειάζεται να έχουν», σημείωσε ο κ. Νικολάου.

«Κάποιος πρέπει να δώσει μια απάντηση: Γιατί αποσύρθηκαν οι κατηγορίες του κ. Γεωργιάδη όταν οι κατηγορίες αυτές είναι οι ίδιες με τις οποίες κατηγορούνται και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι;», ανέφερε.

«Μήπως θα έχουν κι αυτοί την ίδια τύχη στο τέλος;», διερωτήθηκε τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα