Εξελέγησαν εκτελεστική γραμματεία και κεντρικό συμβούλιο της ΔΕΟΚ

13:55 15/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η ΔΕΟΚ γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας και του κεντρικού συμβουλίου της που προέκυψαν μετά το 16ο Συνέδριό της την περασμένη Παρασκευή.

Το Συνέδριο συζήτησε και ενέκρινε την Έκθεση Δράσης του Κεντρικού Συμβουλίου (2009-2012) και το Πλάνο Συνδικαλιστικής και Κοινωνικής Δράσης 2013-2016 μαζί με σειρά ψηφισμάτων για πολιτικές και θέσεις της Ομοσπονδίας την επόμενη τετραετία.

Χωρίς ανθυποψήφιο

εκλέγηκαν ο Διομήδης Διομήδους Γενικός Γραμματέας , Ιωσήφ Αναστασίου Αναπληρωτής ΓΓ, Αντώνης Αντώνη Γραμματέας Οικονομικού Προγραμματισμού, Κωνσταντίνος Ελευθερίου Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού και Αντρέας Αντωνίου Γραμματέας Συνδικαλιστικής Ανάπτυξης και Δράσης.

Οι πέντε αξιωματούχοι θα αποτελούν την Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΕΟΚ.

Το συνέδριο εξέλεξε επίσης 8 αιρετά μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου: Νίκος Αναστασίου, Μαίρη Βασιλακκά, Ελένη Πιττάλη, Αστέριος Παίδης, Στέλιος Χ’’Ηλία, Ανθή Δημητρίου, Λούκας Παπαχαραλάμπους και Νίκος Αγγελίδης.

Τα υπόλοιπα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου έχουν εκλεγεί από και εκπροσωπούν τις πέντε ΔΕΕ/Συντεχνίες-μέλη της ΔΕΟΚ (Γενικοί Γραμματείς και 3 μέλη κάθε κλαδικής). Μέλη του ΚΣ είναι και οι τέσσερεις Επαρχιακοί Γραμματείς της Ομοσπονδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα