Εσπευσμένα στην Κύπρο:Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση

14:37 7/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εσπευσμένα για την Κύπρο αναχώρησε η Άννα Βίσση, καθώς η υγεία του πατέρα της επιδεινώθηκε για μια ακόμη φορά.

Η κύπρια τραγουδίστρια  με το που πληροφορήθηκε την άσχημη εξέλιξη της υγείας του πατέρα της, Νέστορα, πήρε το πρώτο αεροπλάνο προκειμένου να φτάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη γενέτειρά της και να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της, που αντιμετωπίζει σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Τόσο η Άννα, όσο και οι αδερφές της, Λία και Νίκη, προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στη μητέρα τους, Σοφία.

Κουράγιο

όμως στην Άννα Βίσση δίνει και η  Χριστίνα Πολίτη που ως  γνωστό  έχει φιλική σχέση μαζί της και μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση.

Η δημοσιογράφος που αντιλαμβάνεται την αγωνία και τη στεναχώρια της Άννας Βίσση θέλει να της συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στη δύσκολη κατάσταση που περνάει λόγω της επιδείνωσης της υγεία του πατέρα της.

Η Χριστίνα της έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης μέσα από το προσωπικό της blog CosmoPoliti στο οποίο έγραψε:

Χθες βράδυ αρκετές φορές μου πέρασε από το μυαλό το άσμα «Ωρα να Φεύγω» της Αννούλας – και του Νίκου Καρβέλα βέβαια. Οχι γιατί τα αποτελέσματα δεν ήταν ένα ηχηρό χαστούκι σε όλα όσα έχουμε βιώσει, ειδικά οι άνθρωποι στην Αθήνα που εδώ και καιρό αποκαλώ κολαστήριο. Απλά απεχθάνομαι την αστάθεια, την ανασφάλεια και άλλα πολλά που θα ήθελα να μείνουν για πάντα πίσω, να μην ξανακούσω τις λέξεις  αριστερά-δεξιά, ψεύτικες ελπίδες, υποσχέσεις ουτοπίες και να εξαρτώμαι απ΄ ολους αυτούς τους πραγματικά λίγους ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν τίποτα εκτός από τα προσωπικά τους συμφέροντα και φιλοδοξίες.

Θα ήθελα μία Ελλάδα λαμπερή και υγιή που να εξάγει τα συγκλονιστικά της προϊόντα και να διαπρέπει στον τουρισμό στέλνοντας Τουρκίες και Ντουμπάι και Πορτογαλίες από εκεί που ήρθαν. Ζούμε πάντα στην ωραιότερη χώρα του κόσμου να μην το ξεχνάμε και να επιστρέψουμε στο θέμα και στην Αννούλα που περνάει δύσκολες ώρες στην Κύπρο δίπλα στον πατέρα της το Νέστορα – στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία. Ιχθύς φευγάτος ο ευγενής Νέστορας ή «ο μπαμπάκας μου» όπως τον αποκαλεί η Άννα είναι ο άνθρωπος που αποκαλείς «γλύκα» και θες να τον αγκαλιάσεις. Αυτή τη στιγμή είναι σε …ανακουφιστική μονάδα και χρειάζεται φροντίδα στα πάντα γιατί είναι τελείως ακίνητος και σε μία άλλη διάσταση που έχω προσωπικά βιώσει με το δικό μου πατέρα σπίτι. Το μόνο που μπορείς να ευχηθείς τέτοιες ώρες στην οικογένεια είναι δύναμη ενώ η μόνη ανακούφιση είναι να ξέρεις πως ο ασθενής δεν υποφέρει. Από την άλλη αυτά έχει η ζωή όταν αρχίσει να κλείνει ο κύκλος της φυσιολογικά, όταν οι άνθρωποι έχουν ευχαριστηθεί την υγεία τους πολλά χρόνια, έχουν ακόμα το σύντροφό τους και έχουν καμαρώσει τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Η Αννούλα αναμένεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και ετοιμάζεται να ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Η χρονιά που πέρασε καλλιτεχνικά ήταν δική της και αυτό πρόκειται να συνεχιστεί και του χρόνου. Ζούμε σε εποχές ξεκαθαρίσματος, αναμπουμπούλας, σουρεαλιστικών «εγέρθητι»..όπως όλα

Keywords
Τυχαία Θέματα