Ερογλου: Αυτή η δουλειά έχει ένα τέλος

16:12 18/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τη θέση ότι όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος και αυτή η ”δουλειά”, όπως αποκάλεσε τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, θα έχει ένα τέλος, με ή χωρίς συμφωνία, διατύπωσε σήμερα ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Ερογλου.

Οπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ερογλου κατηγόρησε και πάλι την ε/κ πλευρά για αδιαλλαξία, λέγοντας ότι υπάρχει μια περιέργεια όσον αφορά το μέχρι πότε μπορεί να διαρκέσει αυτή η αδιάλλακτη συμπεριφορά. Στην περίπτωση που οι Ε/κ, συνέχισε, αποδεχθούν ότι στην Κύπρο

υπάρχει ακόμη ένας ”λαός” με ίσα δικαιώματα, μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία. Η εξεύρεση λύσης, πρόσθεσε, δεν εξαρτάται μόνο από την τ/κ πλευρά, αλλά χρειάζεται να θέλει το ίδιο πράγμα και η ε/κ.

”Λένε στη διεθνή κοινότηα ότι θέλουν λύση, αλλά δεν λένε την πραγματικότητα. Γιατί είναι ένα αναγνωρισμένο κράτος που έγινε μέλος της ΕΕ. Η ε/κ πλευρά, κρατώντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την τ/κ, συνεχίζει να παίζει παιχνίδια. Ολη η προσπάθεια της τ/κ πλευράς είναι να καταλήξουμε σε μια συμφωνία. Οπως για κάθε πράγμα υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος, έτσι και σε αυτή τη δουλειά, πιστεύουμε ότι είτε συμφωνώντας είτε μη συμφωνώντας, ένα τέλος θα έρθει”.

Δεν αναφέρεται πού έγιναν αυτές οι δηλώσεις του κ. Ερογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα