Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Πρεσβείας της Κίνας στη Medochemie

14:12 28/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Τις εμπορικές σχέσεις της Κίνας και της Κύπρου συζήτησαν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Medochemie, Δρ. Ανδρέας Πίττας και ο Πρέσβης της Κίνας Li Guobang, στη διάρκεια επίσκεψης αντιπροσωπείας της πρεσβείας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Ο Πρέσβης της Κίνας, Li Guobang, ο Ακόλουθος της πρεσβείας, Xu Taoranκαι ο Σύμβουλος της πρεσβείας, Wang Kuili, ξεναγήθηκαν σε ένα από τα εργοστάσια της Medochemie, όπου εντυπωσιάστηκαν από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Φαρμακοβιομηχανίας.

Ο

Δρ. Ανδρέας Πίττας και ο Li Guobang, είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για τις πολύ φιλικές σχέσεις που διέπουν τις δύο χώρες, καθώς και για την μακροχρόνια συνεργασία και εξαγωγική δράση της Medochemie στην κινέζικη αγορά.

Ο Δρ. Ανδρέας Πίττας, τόνισε τη σημασία της διατήρησης και της περαιτέρω ανάπτυξης των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Κίνα το 1979 και αφού απεκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις, γεννήθηκε και το ενδιαφέρον για δραστηριοποίηση της Medochemie στη μεγάλη αυτή αγορά.

Ο πρέσβης της Κίνας Li Guobang, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της χώρας του για την Κύπρο και εξέφρασε την επιθυμία όπως η εμπορική συνεργασία αναπτυχθεί περαιτέρω προς όφελος των δύο χωρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα