Επιχειρηματικό φόρουμ στην Ουκρανία για την Κύπρο

10:10 5/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Διήμερο επιχειρηματικό Φόρουμ και Real Estate έκθεση με κύριο θέμα τις επενδύσεις ακινήτων στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας, με τη συμμετοχή 18 κυπριακών εταιρειών.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι το φόρουμ πραγματοποιήθηκε παρά τις δυσκολίες που περνά η Κύπρος τη

συγκεκριμένη εποχή, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ουκρανία, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Κυπριακού Οργανισμού Πρόωθησης Επενδύσεων (CIPA) και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Το διήμερο φόρουμ ήταν μια πρωτοβουλία της MIBS Group η οποία έχει επιχειρηματική παρουσία στην Ουκρανία από το 1992 στους τομείς του τουρισμού και της προώθησης της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού.

Το φόρουμ μίλησαν o Πρέσβης της Κύπρου στην Ουκρανία Ευαγόρας Βρυωνίδης, ο Διοργανωτής της εκδήλωσης Μάρκος Σιαπάνης εκ μέρους της MIBS Group, ο Ιγκόρ Ποντόλεφ εκ μέρους του Ουκρανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο Χάρης Παπαχαραλάμπους εκ μέρους του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και εκ μέρους του CIPA.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο Πολάκης Σαρρής και η Αντιγόνη Φακοντή εκ μέρους του δικηγορικού γραφείου Πολάκης Σαρρής και Συνεργάτες, ο Πόλης Κουρουσίδης για την Total Valuations, ο Ανδρέας Λ. Παπαδόπουλος για την Ελληνική Τράπεζα, o Νίκος Χειμαρίδης για την PwC Κύπρου, ο Κώστας Χατζηκωστή για την Abacus Business Services. Στο τέλος του Φόρουμ παρουσιάστηκαν οι κατασκευαστικές εταιρείες Aliada Developers, Aphrodite Hills, Aristo, Chaps, Karma, Giovanni, Oikos, KP Christou, KouroushiBros, Pafilia, Property Gallery, Vavlitis Group, Zantis Group of Companies.

Keywords
Τυχαία Θέματα