Επέπλεε επί μία ημέρα πάνω σε ένα κιβώτιο στον ωκεανό

08:43 14/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ένας ψαράς από την Αλάσκα επέπλεε επι μια ημέρα πάνω σε ένα πλαστικό κιβώτιο στα παγωμένα νερά του ωκεανού μετά την βύθιση της βάρκας του και όπως είπε ο ίδιος διατήρησε το κέφι του τραγουδώντας.

Ο 19χρονος Ράιαν Χάρις δήλωσε στην τοπική εφημερίδα στην Σίτκα της Αλάσκας ότι τραγουδούσε τραγούδια όπως το «Ρούντολφ το ελαφάκι» για να κρατηθεί ξύπνιος όλη νύχτα καθώς τα κύματα κάλυπταν το κιβώτιο. Ο Χάρις δήλωσε στην εφημερίδα Sitka Sentinel ότι επαναλάμβανε συνέχεια στον εαυτό του «είμαι ο Ράιαν Χάντερ Χάρις και δεν πρόκειται να πεθάνω εδώ».

Ο Χάρις μαζί με τον φίλο

του Στόνι Χάφμαν έπεσαν στα νερά του ωκεανού αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν βυθίστηκε η βάρκα τους στα ανοικτά της Σίτκα, σύμφωνα με την αμερικανική ακτοφυλακή.

Ο Χάφμαν βρήκε ένα σωσίβιο με ειδική στολή μέσα στη βάρκα, τα φόρεσε και κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την ακτή και να ειδοποιήσει τους διασώστες. Αλλά ο Χάρις πέρασε περίπου 26 ώρες γαντζωμένος από το πλαστικό κιβώτιο προτού εντοπιστεί από άλλη βάρκα, η οποία και ειδοποίησε ελικόπτερο της ακτοφυλακής για να τον περισυλλέξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα