Επεκτείνεται η απαγόρευση χρήσης διαβατηρίων της ΚΔ στα κατεχόμενα

10:13 4/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Η απαγόρευση χρήσης των διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας στα κατεχόμενα επεκτάθηκε τώρα και στους κατόχους που είναι μέλη του τ/κ επιμελητηρίου, αλλά και άλλων οργανώσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Γενί Ντουζέν με τίτλο ”Δεύτερο βήμα στην απαγόρευση των διαβατηρίων”, μετά την πρόσφατη απόφαση για απαγόρευση χρήσης των διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας από ”κυβερνητικούς” αξιωματούχους και ”δημόσιους” υπαλλήλους κατά τη μετάβασή τους στο εξωτερικό, η ”κυβέρνηση” αποφάσισε όπως αυτό ισχύσει και για τα μέλη του τ/κ βιομηχανικού επιμελητηρίου.

Συγκεκριμένα, το τ/κ

βιομηχανικό επιμελητήριο απέστειλε χθες ηλεκτρονικό μήνυμα προς όλα τα μέλη του, ενημερώνοντάς τα για την απαγόρευση και παραθέτοντας τη σχετική απόφαση της «πρωθυπουργίας», η οποία λήφθηκε με εγκύκλιό της, ημερομηνίας 9 Απριλίου 2012. Στο ηλεκτρονικό μήνυμα αναφέρεται ότι απαγορεύεται στους επιχειρηματίες που είναι μέλη του τ/κ βιομηχανικού επιμελητηρίου να μεταβαίνουν στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδιαίτερα για σκοπούς συμμετοχής τους σε διεθνείς εκθέσεις.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του τ/κ βιομηχανικού επιμελητηρίου, Αλί Τσιραλί ανέφερε ότι η απόφαση δεν λήφθηκε από αυτόν και ο ίδιος δεν τη θεωρεί ορθή. Δεν γνωρίζει, πρόσθεσε, για ποιο λόγο λήφθηκε η απόφαση, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να ισχύσει μόνο για τους βιομήχανους, αλλά για όλους τους τομείς της τ/κ κοινότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα