Επ’ αόριστον απεργία τα πρατήρια καυσίμων

08:37 4/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε επ αόριστον απεργία κατήλθαν στις έξι το πρωί οι πρατηριούχοι σε ολόκληρη την Κύπρο, ζητώντας πάγωμα των αδειών για δημιουργία νέων πρατηρίων.

Δεν θα λειτουργούν ούτε οι χρηματοδέκτες. Μέχρι αργά χθες βράδυ γινόταν το αδιαχώρητο στα πρατήρια, στα οποία προσέτρεχαν οι οδηγοί για να γεμίσουν τα αυτοκίνητά τους με καύσιμα.

Με στόχο τον τερματισμό της απεργίας, η Υπουργός

Εσωτερικών Ελένη Μαύρου θα έχει συνάντηση στις εννέα το πρωϊ με τον Παγκύπριο σύνδεσμο Πρατηριούχων.
Μιλώντας στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, η κυρία Μαύρου είπε ότι έχουν ληφθεί μέτρα τα οποία ικανοποιούν τα βασικά αιτήματα των πρατηριούχων.
Είπε ακόμα πως συμφωνεί με το αίτημα του Συνδέσμου ότι πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί, υπογραμμίζοντας ότι εκεί και όπου έχουν δοθεί παράτυπα άδειες, πρέπει να ληφθούν μέτρα.

Η κυρία Μαύρου ανέφερε ότι έχει δεσμευθεί στον Σύνδεσμο ότι οι όποιες καταγγελίες τεθούν ενώπιόν της, θα διερευνηθούν διεξοδικά.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Στέφανος Στεφάνου, μιλώντας επίσης στο ΡΙΚ, είπε ότι εφόσον η συνάντηση με την Υπουργό Εσωτερικών θα είναι επιτυχής και θα έχουν καταλήξει και συμφωνήσει στα διάφορά αιτήματα, τότε θα ανακοινώσουν από κοινού την αναστολή της απεργίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα