Εντυπωσιασμένος με τη μαρίνα Λεμεσού ο Πρόεδρος της FIABCI International

14:09 6/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την ικανοποίηση του από την ποιότητα και το μέγεθος του έργου της μαρίνας Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Παγκόσμιος Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Ιδιοκτησίας (FIABCI International), Flavio Gonzaga Nunes, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στο νησί, μετά από πρόσκληση της FIABCI Κύπρου.

Ο κ. Nunes ξεναγήθηκε το μεσημέρι από τη διεύθυνση της εταιρίας Limassol Marina στους διάφορους χώρους της μαρίνας και ενημερώθηκε για την πορεία του έργου,

το οποίο έχει συμπληρωθεί σε ποσοστό 75% και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2014.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της FIABCI International ανέφερε πως έχει εντυπωσιαστεί από το έργο, αλλά και την ποιότητα κατασκευής της μαρίνας και υποδεικνύοντας ότι έχει κάνει αρκετούς φίλους στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο το 2011, ανέφερε “βρίσκομαι ξανά εδώ για να βοηθήσω, μέσω της Ομοσπονδίας, τους φίλους μου στην Κύπρο, οι οποίοι έχουν οργανώσει ένα γεμάτο πρόγραμμα, το οποίο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου”.

Εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα του ότι σύντομα όλα τα διαθέσιμα υποστατικά του έργου θα διατεθούν σε ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας Limassol Marina, Μάριος Λανίτης, ευχαρίστησε τον κ. Nunes για το ενδιαφέρον που επέδειξε, σημειώνοντας ότι η επίσκεψη αυτή αποδεικνύει τη διεθνή εικόνα της μαρίνας Λεμεσού και θα βοηθήσει τη δημοσιότητα της.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Λανίτης είπε πως, παρά το ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του οικιστικού τμήματος και της εμπορικής περιοχής κατά 6 με 8 μήνες, “προχωρούμε ακάθεκτοι” και πως η μαρίνα θα αρχίσει να λειτουργεί επίσημα ως λιμένας εισόδου σε 10 περίπου μέρες.

Η μαρίνα Λεμεσού υποδέχθηκε τα πρώτα σκάφη τον περασμένο Απρίλιο, λίγους μήνες μετά την παράδοση των 94 πολυτελών διαμερισμάτων του Nereids Residences, ενώ μια από τις 39 επαύλεις του Peninsula Villas έχει ολοκληρωθεί και είναι διαθέσιμη για επισκέψεις. Σήμερα βρίσκονται στη μαρίνα πάνω από 70 σκάφη διαφόρων μεγεθών, μεταξύ αυτών και τα πρώτα σούπερ γιότ (50-80 μέτρα) που φιλοξενεί μαρίνα της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα