Εντός του μήνα τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011

11:22 7/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εντός του μήνα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε στα κατεχόμενα πριν ένα περίπου χρόνο, στις 4 Δεκεμβρίου του 2011.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλόφωνης εφημερίδας Cyprus Today που κυκλοφορεί στα κατεχόμενα, από το «γραφείο προγραμματισμού» ο Αλί Κορχάν δήλωσε στην εφημερίδα ότι το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα, οφείλεται

σε τεχνικά προβλήματα που εμφανίστηκαν στο πρόγραμμα βάσης δεδομένων του «γραφείου», το οποίο τελικά αναγκάστηκαν να αντικαταστήσουν με άλλο καινούριο πρόγραμμα.

Στην παρούσα φάση, είπε, το «γραφείο» ενημερώνει σχετικά με τα αποτελέσματα της απογραφής τον «πρωθυπουργό», Ιρσέν Κουτσιούκ και άλλες αρμόδιες «υπηρεσίες» και εντός 2-3 εβδομάδων θα προχωρήσουν σε δημοσιογραφική διάσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα.

Ο πληθυσμός στα κατεχόμενα, πρόσθεσε, δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 295.000, αφού δεν θα περιλαμβάνονται τουρίστες και άλλοι μη μόνιμοι κάτοικοι του ψευδοκράτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα