Εντοπίστηκε το περίστροφο του φονικού στην Πάφο

11:01 22/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με το τριπλό ειδεχθές φονικό, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Πάφο, με θύματα την 24χρονη έγκυο Γιούλια Ομπόροκ από τη Μολδαβία και το τρίχρονο κοριτσάκι της, συνδέθηκε το περίστροφο, το οποίο βρέθηκε κάτω από ταφόπλακα στο κοιμητήριο της Αθηαίνου.

Το περίστροφο εντοπίσθηκε από την Αστυνομία, ύστερα από υπόδειξη του κατάδικου Αντώνη Προκοπίου Κίτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το ΡΙΚ, στο περίστροφο έγινε βαλλιστικός έλεγχος, ο οποίος απέδειξε ότι πρόκειται για το φονικό όπλο του συγκεκριμένου

εγκλήματος.

Με τον εντοπισμό του άνοιξε νέος κύκλος ερευνών, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε νέες συλλήψεις ως προς το άτομο ή τα άτομα, που εμπλέκονται στην απόκρυψη και μεταφορά του, από το σημείο της δολοφονίας μέχρι το κοιμητήριο της Αθηαίνου.

Η εξέλιξη σημειώνεται ενώ βρίσκεται προς το τέλος της η εκδίκαση της υπόθεσης, με κατηγορούμενο είκοσι-εννιάχρονο κομμωτή, με τον οποίο συζούσε το θύμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΡΙΚ, ο Κίτας και ο ύποπτος, κρατούνταν στην ίδια πτέρυγα των φυλακών. Ο Κίτας ζήτησε ως αντάλλαγμα για την πληροφορία την αποφυλάκισή του και τη φυγή του στο εξωτερικό, αίτημα που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν μπορεί να ικανοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα