Εντείνονται οι έρευνες για το χαμένο Μπόινγκ (Εξελίξεις)

15:21 26/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Νέες δορυφορικές εικόνες δείχνουν περισσότερα από 100 αντικείμενα στον νότιο Ινδικό Ωκεανό που θα μπορούσε να αποτελούν κομμάτια από τα συντρίμμια του αεροσκάφους των Malaysian Airlines που αγνοείται εδώ και 18 ημέρες.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters και τα αεροπλάνα που διενεργούν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή αναφέρουν ότι έχουν εντοπίσει πιθανά συντρίμμια.

Οι τελευταίες ενδείξεις έρχονται σε μια στιγμή που οι έρευνες έχουν ενταθεί για να βρεθούν ίχνη της πτήσης MH370, η οποία θεωρείται

ότι συνετρίβη στις 8 Μαρτίου με αποτέλεσμα το θάνατο όλων των 239 επιβαινόντων της, μετά από πτήση χιλιάδων μιλιών εκτός της αρχικής κατεύθυνσης του αεροπλάνου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργών Συγκοινωνιών Χισαμουντίν Χουσείν δήλωσε κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου ότι «είχαμε μέχρι στιγμής τέσσερις ξεχωριστές δορυφορικές ενδείξεις, από την Αυστραλία, την Κίνα και τη Γαλλία, που δείχνουν πιθανά συντρίμμια».

«Είναι σημαντικό τώρα να συνδεθούν αυτά τα συντρίμμια με (τη πτήση) MH370».

Οι τελευταίες εικόνες προέρχονταν από τη Γαλλία, τη Δευτέρα και έδειχναν 122 πιθανά αντικείμενα σε μια θαλάσσια περιοχή 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Τα αντικείμενα κυμαίνονται από 1 ως 23 μέτρα σε μήκος , είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα