Ενώπιον θανατικού ανακριτή το αποτέλεσμα της νεκροψίας επί της σωρού του 57χρονου

14:19 8/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου η νεκροτομή επί της σορού του 57χρονου Χριστάκη Ανδρέου ο οποίος έχασε την μάχη με τη ζωή χθες το βράδυ ενώ νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Πάφου από τις 26 Μαρτίου.

Την νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου στην παρουσία του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού ο οποίος εκπροσωπούσε την οικογένεια του 57χρονου.

Οι δύο ιατροδικαστές δεν προέβησαν σε καμία δήλωση, ωστόσο ο κ. Σταυριανός αρκέστηκε να αναφέρει ότι το αποτέλεσμα της νεκροψίας θα

τεθεί ενώπιον του θανατικού ανακριτή για να διαφανούν οι πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 57χρονος προσβλήθηκε από τον επικίνδυνο ιό.

Η οικογένεια θα ζητήσει από το Υπουργείο την διεξαγωγή έρευνας . Ο Νίκος Ανδρέου αδερφός του 57χρονου ανέφερε πως ο 57χρονος είχε υποβληθεί σε μεγάλη επίπονη εγχείρηση στο πρόσφατο παρελθόν, με αποτέλεσμα, όλο αυτό το διάστημα να βρισκόταν καθηλωμένος στο κρεβάτι. Πρόσθεσε ωστόσο πως στις 26 Μαρτίου εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στην κοιλιά όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διέγνωσαν ότι είχε προσβληθεί από τον εξαιρετικά επικίνδυνο ιό της Ηπατίτιδας Β.

Ο κ Ανδρέου απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο μόλυνσης του αδερφού του μέσω της σεξουαλικής επαφής που αποτελεί τον έναν εκ των δύο βασικών τρόπων μετάδοσης του ιού. Επανέλαβε επίσης πως οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί πριν την εγχείρηση ήταν « καθαρές».

Η οικογένεια του 57χρονου ανέφερε πως μπορεί οι ίδιοι να έχασαν το δικό τους πρόσωπο, ωστόσο παρόμοια συμβάντα θα πρέπει να μην επαναληφθούν στο μέλλον για να μην θρηνήσουμε και άλλες ζωές.

Η κηδεία του Χριστάκη Ανδρέου θα τελεστεί αύριο στις 2 :00 το μεσημέρι στην εκκλησία Ανδρονίκου και Αθανασίας στην κοινότητα των Μανδριών στην Πάφο. Έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για το Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα