Ένας νεκρός σε καβγά για μια γυναίκα στα κατεχόμενα!

11:35 9/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με αίμα και ένα νεκρό έληξε ο καβγάς δύο οικογενειών σε κουρείο στην κατεχόμενη Λάπηθο που αφορούσε μια γυναίκα.

Οι τ/κ εφημερίδες αναφέρονται σε νύχτα εγκλήματος με την Κίπρις να επισημαίνει στον τίτλο της ότι «Το μυστικό του φόνου θα το λύσει ο μπαρμπέρης». Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο κουρείο βρισκόταν οι Μπεκίρ Κούλογλου, 50 χρόνων και ο γιος του Χασάν, 26 χρονών. Τρεις άνδρες μιας άλλης οικογένειας, ο 21χρονος Ουμούτ Τας, ο 16χρονος αδερφός, το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιείται επειδή είναι ανήλικος, και ο 80χρονος παππούς τους, Αχμέτ Τας μπήκαν στο κουρείο και άρχισαν

να μαλώνουν με τους δύο άλλους άνδρες.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που υπάρχουν ο Ουμούτ Τας έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε στο κεφάλι τον Μπεκίρ Κούλογλου σκοτώνοντάς τον επιτόπου και τραυματίζοντας τον 26χρονο γιο του, Χασάν. Τραυματίστηκε με μαχαίρι στο στήθος και ο 80χρονος Αχμέτ Τας. Ο Ουμούτ Τας παραδόθηκε, όπως αναφέρεται, μετά από λίγο φέροντας και το όπλο του εγκλήματος, στην «αστυνομική διεύθυνση» της κατεχόμενης Κερύνειας. Μεταξύ των δύο οικογενειών, γράφει ο Τύπος, υπήρχε έχθρα που αφορούσε μια γυναίκα, χωρίς να δίδει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η «αστυνομία» συνέλαβε και τον 16χρονο αδερφό του δράστη του φόνου και σήμερα αναμένεται η προσαγωγή τους στο «δικαστήριο» για προσωποκράτηση. Η Κίπρις σημειώνει ότι ο Ουμούτ Τας υποστήριξε πως διέπραξε τον φόνο γιατί πέρυσι τον Μάρτιο ο Χασάν Κούλογλου είχε χτυπήσει άσχημα μια φίλη του. Ο Ουμούτ Τας είχε απασχολήσει την «αστυνομία» το 2011 για υπόθεση ληστείας.

Τον τ/κ Τύπο έχει απασχολήσει επανηλλειμένα η αύξηση του εγκλήματος στα κατεχόμενα. Καβγάδες, ξύλο και απόπειρες φόνου ή φόνοι, μαζί με την αύξηση του εμπορίου ναρκωτικών και των ληστειών είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

- See more at: http://www.cna.org.cy/webnews.asp?a=520589214f714f7ba6b2b2596e731f13#.URYWbx1g_Sg

Keywords
Τυχαία Θέματα