Ελπίζει ότι θα δοθούν τα έγγραφα για τις συνομιλίες ο Αναστασιάδης

14:21 7/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την ευχή να πραγματοποιηθεί η δέσμευση και υπόσχεση του Προέδρου της Δημοκρατίας «και να έχουμε στην κατοχή μας το συντομότερο όλα τα έγγραφα προκειμένου να γίνει μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση στις 15 και 17 του μηνός που είναι προγραμματισμένη η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου», εξέφρασε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητήριων στην Πρεσβεία της Αιγύπτου

για τα θύματα των συγκρούσεων σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αίγυπτο την περασμένη βδομάδα, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι «δεν είναι μόνο το περίγραμμα είναι και κάποιες συγκλίσεις οι οποίες δεν ήταν σε γνώση του Εθνικού Συμβουλίου και δεν είμαι εγώ που το λέω αλλά όλοι γενικότερα οι συμμετέχοντες στο εθνικό συμβούλιο».

«Συνεπώς, αν δεν έχουμε ενώπιον μας τα έγγραφα δεν μπορούμε και να κρίνουμε πόσο ολοκληρωμένη είναι η ενημέρωση και πόσο συμπληρωματικά θα πρέπει ο Πρόεδρος να προσθέσει έτσι ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα της μέχρι σήμερα κατάστασης», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τη θέση του ΑΚΕΛ να αποδίδει στο ΔΗΣΥ μεταλλάξεις, ο Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι «ένας σύγχρονος πολιτικός, ένας πολιτικός που δεν μένει προσηλωμένος και αγκυλωμένος στο παρελθόν θα πρέπει να αναπροσαρμόζει τις πολιτικές του ανάλογα και με τα νέα δεδομένα.. Συνεπώς, δεν θα ακολουθήσω την πορεία του ΑΚΕΛ με τα επίθετα, θα κάνω αυτό που θεωρώ πως είναι προς όφελος της πατρίδας μου και δεν είμαι υπόλογος σε κανένα πολύ περισσότερο στην ηγεσία του ΑΚΕΛ».

Keywords
Τυχαία Θέματα