Ελένη Μενεγάκη: “Μου αρέσει που δεν μένω μαζί με τον σύντροφό μου!”

12:03 10/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για το γάμο και τις σχέσεις μιλούσε χθες η Ελένη Μενεγάκη με την καλεσμένη της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όταν, λοιπόν, η παρουσιάστρια ρώτησε την καλεσμένη της για ποιο λόγο δεν έχει ξαναπαντρευτεί, εκείνη της απάντησε ότι έχει σχέση εδώ και πέντε χρόνια.

“Είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και πέντε χρόνια, δεν μένουμε μαζί γιατί έμενα με τη Μαρία” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, ενώ δήλωσε ότι της αρέσει που δεν μένει μαζί με τον σύντροφό της. “Βέβαια, είναι πιο ωραίο

όταν δεν μένεις μαζί… Άλλο μένω κατ’ επιλογή, αλλά υπάρχει και το ένα σπίτι και το άλλο…” είπε η Ελένη και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου συμφώνησε: “Μου αρέσει που υπάρχει και το άλλο σπίτι!”. “Κι έμενα μου αρέσει… Τι είναι; Παραμεγαλώσαμε;” είπε τότε η Ελένη.

Κάποια στιγμή, δε, η γνωστή ηθοποιός ρώτησε την παρουσιάστρια αν οι φίλοι της θέλουν τον άνθρωπό της και εκείνη απάντησε “Πολύ!”. “Αν δεν τον θέλανε θα σε ένοιαζε;” συνέχισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ελένη της είπε “Οι φίλοι για να είναι φίλοι πρέπει να αποδέχονται τις επιλογές μου και να είναι χαρούμενοι με τη χαρά μου, αλλιώς δεν είμαστε φίλοι, είμαστε απλά γνωστοί και αν είμαστε απλά γνωστοί δεν με ενδιαφέρει και η γνώμη τους!”.

Keywords
Τυχαία Θέματα