Έλενα Τσιακούπη: Οι φήμες για απομάκρυνση της από το το «Καλή σας Μέρα» και η κόντρα με την Ορθοδοξία Παναγή!

17:22 14/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Κάποιοι έσπευσαν να διαδώσουν ότι η γνωστή δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Έλενα Τσιακούπη εγκατέλειψε το «Καλή σας Μέρα» στο ΡΙΚ1. Ποια είναι η αλήθεια;


Ποτέ δεν εγκατέλειψε η Έλενα Τσιακούπη το «Καλή σας Μέρα». Τα τελευταία δυόμιση χρόνια αποτελεί ένα από τους βασικούς συνεργάτες της εκπομπής με το ένθετο «Καλλιτεχνικά νέα», που από ότι φαίνεται αγάπησε το κοινό.
Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η παραγωγή της εκπομπής πρόσθεσε πριν 3 εβδομάδες , το μοντέλο Ορθοδοξία Παναγή, στο πάνελ της εκπομπής. Όλοι είδαμε την Ορθοδοξία

να προσπαθεί να παρουσιάσει τα καλλιτεχνικά νέα , δυστυχώς όμως , προς απογοήτευσή μας έκανε αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα την παραπληροφόρηση.
Η παρουσία της Ορθοδοξίας έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι η Έλενα αποχώρησε από το πρωινό του ΡΙΚ. Ωστόσο λίγες μέρες αργότερα είδαμε και πάλι την δημοσιογράφο Έλενα Τσιακούπη να κάθεται στον καναπέ του «Καλή σας μέρα», διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες περι αποχώρησης της.
Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες δημοσιογράφους των καλλιτεχνικών δρώμενων και απορήσαμε πως θα μπορούσαν να την αντικαταστήσουν με μια άλλη κοπέλα που ούτε καν έχει βασικές γνώσεις δημοσιογραφίας.

Ευτυχώς επέστρεψε στο πρωινό η Έλενα ( η οποία να σημειωθεί ποτέ δεν έφυγε) και σταμάτησαν τα λάθη γιατί η Ορθοδοξία τα είχε θαλασσώσει.

Δείτε τα λάθη της Ορθοδοξίας:


Δείτε την Έλενα Τσιακούπη στο “Καλή σας Μέρα”:

Keywords
Τυχαία Θέματα