Εκδήλωση «Τραγουδώ και χορεύω για το συνάνθρωπό μου» από την Π.Ο.Α.Α

09:26 10/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με στόχο τη συλλογή τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας, η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων, πραγματοποιεί το Σάββατο 13 Απριλίου στις οκτώ το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, τη 2η μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Τραγουδώ και χορεύω για το συνάνθρωπό μου».

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι η τιμή εισόδου στην εκδήλωση είναι πέντε ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Την ίδια

μέρα, δηλαδή το Σάββατο 13 Απριλίου από τις 6 – 7.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο θα γίνεται συλλογή τροφίμων. Στο χώρο θα παρευρίσκονται καλαθοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας ομάδας Α.Ε.Κ. και θα δίνουν αυτόγραφα.

Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη, συμμετέχουν το Ελληνικό Ωδείο Κιτίου – Αραδίππου και η Σχολή Χορού Ζορμπάς.

Η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α.) απευθύνει έκκληση προς το κοινό να παρευρεθεί στην εκδήλωση «συνεισφέροντας για την καλύτερη επιτυχία της εκδήλωσης».

Εξάλλου ο Σκοπευτικός Όμιλος Λάρνακας διοργανώνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 φιλανθρωπική σκοπευτική ημερίδα Σπόρτιγκ, ανοικτής συμμετοχής σε μέλη και μη μέλη. Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα