Εκδήλωση: Μια αγκαλιά για τους φορείς του Aids

19:05 12/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, χαράς, προσφοράς… Κι όμως είναι ορισμένοι συνάνθρωποι μας που αυτές τις μέρες υποφέρουν από μοναξιά αλλά και από έλλειψη βασικών αγαθών.

Το Κέντρο Υποστήριξης Φορέων του AIDS( ΚΥΦΑ), στηρίζει και αγκαλιάζει με ένα ξεχωριστό τρόπο τα οροθετικά άτομα. Καλεί όλο τον κόσμο να προσφέρει οτιδήποτε δεν χρειάζεται, υπό τύπο cd/εμπορεύματος ( πχ παλιά και νέα αντικείμενα όπως ρολόγια, τηλέφωνα, τσάντες,

κοσμήματα, cd κ.α ), τα οποία θα πωληθούν στο Χριστουγεννιάτικο Γυναικοπάζαρο, που διοργανώνεται το Σάββατο 17 και τηνΚυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, στη Στοά Φανερωμένης, τέρμα Λήδρας στη Λευκωσία, έξω από το κατάστημα My Shop.

Στο χώρο του Γυναικοπάζαρου, που αρχίζει στις 10 το πρωί και τελειώνει στις 8 το βράδυ, θα στηθεί ένα ειδικό περίπτερο, όπου θα πωλούνται τα αντικείμενα που θα συλλεχθούν, από τις αυθόρμητες δωρεές του κόσμου.

Όσα χρήματα μαζευτούν, θα δοθούν για την ενίσχυση των ατόμων που είναι φορείς του Aids και στις οικογένειες τους, ώστε να μπορέσουν φέτος να περάσουν όμορφα τις γιορτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και θα γίνεται κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, οπότε και πραγματοποιείται το Γυναικοπάζαρο.

Ας αγκαλιάσουμε όλοι αυτή την πρωτοβουλία!

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, το κοινό μπορεί να καλεί στον  ακόλουθο τηλεφωνικό αριθμό 99 57 50 74.

Το Κέντρο Υποστήριξης Φορέων του AIDS ιδρύθηκε την 1ην Δεκεμβρίου του 2000 και είναι ένα αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό Σωματείο. Το Κ.Υ.Φ.Α είναι μία εθελοντική οργάνωση που έχει σκοπό την συμπαράσταση και την υποστήριξη προς τους φορείς του AIDS και τις οικογένειες τους. Επίσης στοχεύει στην καταπολέμηση της προκατάληψης, της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου στον πόνο των συνανθρώπων μας. Αποβλέπει στην πρόληψη της εξάπλωσης του ιού του AIDS. Το Κέντρο λειτουργεί χάρη στην πολύτιμη και ακούραστη προσφορά των εθελοντών του μέσα στα πλαίσια σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και της απόλυτης εχεμύθειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα