Εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους από την Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων

16:55 14/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εκδήλωση καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους πραγματοποιεί αύριο στις 7:00 το βράδυ, στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία, η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων Κύπρου.

Η Επιτροπή, με σημερινή ανακοίνωση της, καταδικάζει για μια ακόμα φορά με τον πιο έντονο τρόπο την τουρκική εισβολή, τη συνεχιζόμενη κατοχή, το ψευδοκράτος και όλα τα κατοχικά τετελεσμένα.

Η Επιτροπή απαιτεί από τη διεθνή κοινότητα να ασκήσει πιέσεις προς την Τουρκία για να ευθυγραμμιστεί επιτέλους με τα περί Κύπρου

ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη λύση του Κυπριακού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο υπουργός εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων και δήμαρχος Αμμοχώστου, Αλέξης Γαλανός, καθώς και ο Δήμαρχος Κερύνειας, Γλαύκος Καρυόλου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα έργα που ξεχώρισαν στον Φωτογραφικό και στον Εικαστικό Διαγωνισμό που προκήρυξε η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, για νέους ηλικίας 15-35 χρονών, με θέμα «Τόποι, Πρόσωπα, Μνήμες από την Κατεχόμενη Κύπρο». Θα βραβευθούν τα πρώτα έξι έργα από κάθε Διαγωνισμό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει με σύντομο μουσικό πρόγραμμα η χορωδία του Δήμου Αμμοχώστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα