Εκδήλωση για στήριξη άπορων οικογενειών της Πάφου

11:21 7/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εκδήλωση για στήριξη άπορων οικογενειών της Πάφου πραγματοποίησε σήμερα η Λέσχη Εθελοντών « Αλληλεγγύη», σε συνεργασία με το τμήμα κοινοτικής αστυνόμευσης Πάφου και το πρατήριο βενζίνης Κυριάκου D.K.S. στην Πάφο.

Η εκδήλωση περιλάμβανε πλύσιμο αυτοκινήτων για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με το πρατήριο βενζίνης που πρόσφερε εθελοντικά και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του πλυντηρίου αυτοκινήτων.

Η αντιπρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Παυλίνα Μενελάου Πάτσαλου ανέφερε πως η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια

συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά τροφίμων για περίπου 350 οικογένειες. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη Λέσχη Εθελοντών « η Αλληλεγγύη».

Ο αρχιαστυφύλακας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, εκ μέρους του τμήματος κοινοτικής αστυνόμευσης Πάφου, είπε πως το τμήμα κοινοτικής αστυνόμευσης μέσα στα πλαίσια προσφοράς στο συνάνθρωπο μαζί με τη Λέσχη Αλληλεγγύης διοργάνωσαν σήμερα αυτή την εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά τροφίμων προς τις άπορες οικογένειες.

Η αστυνομία, είπε, δηλώνει παρούσα στους δύσκολους καιρούς που περνά ο τόπος μας, προσθέτοντας πως παρόμοιες δραστηριότητες θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Ο Πέτρος Χαραλάμπους, υπεύθυνος του προσωπικού του πρατηρίου βενζίνης, ανέφερε πως η προσπάθεια επικεντρώνεται στη στήριξη των συνανθρώπων μας.

«Προσπαθούμε και εμείς να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και περνούν δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κατάστασης», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα