Εκδηλώσεις για τα 20χρονα της προγραμματίζει η ΠΑΣΕ ΑΤΗΚ

12:22 25/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εκδηλώσεις με την ευκαιρία των 20χρονών της προγραμματίζει η ΠΑΣΕ ΑΤΗΚ, η οποία τονίζει ότι η σημερινή συγκυρία που δημιουργείται από τις εξελίξεις της παγκόσμιας οικονομίας, είναι γόνιμη ευκαιρία για την ανάληψη ριζικών πρωτοβουλιών, που θα δράσουν καταλυτικά στη συγκεκριμένη κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού και θα διασφαλίσουν τη μελλοντική υγιή ανάπτυξη της Cyta.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΕ ΑΤΗΚ αναφέρει πως ”οι εκδηλώσεις

πραγματοποιούνται σε μία περίοδο ραγδαίων οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων που αγγίζουν και τη δική μας χώρα, με αντίκτυπο και στον δικό μας Οργανισμό και διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερα αρνητικό περιβάλλον διαβίωσης για εργαζόμενους και συνταξιούχους”.

Οπως αναφέρει ”η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη διεθνή οικονομία, αποτελεί μείζονα πρόκληση για τους εργαζόμενους και τις συντεχνίες”, προσθέτοντας πως ”ως εκ τούτου, αλλά και σαν απόρροια και συνεδριακών αποφάσεων μας αποτελεί αναγκαιότητα ο σοβαρός προβληματισμός και η εξέταση ζητημάτων που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και τη βιωσιμότητα του Οργανισμού για επιβίωση και ανάπτυξη του, στο δύσκολο ανταγωνιστικό περιβάλλον που λειτουργεί”.

Η ΠΑΣΕ ΑΤΗΚ διοργανώνει εκδήλωση/δημόσια συζήτηση με θέμα, ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ – Η Συμμετοχή του Προσωπικού στη Διοίκηση των Σύγχρονων Επιχειρήσεων”, με διάφορους εισηγητές, καθώς και τον τέως Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητή Σταύρο Ζένιο.

Τα πορίσματα και συμπεράσματα της συζήτησης θα καταγραφούν και θα σταλούν προς τα αρμόδια όργανα του κράτους και της πολιτείας για προβληματισμό και περαιτέρω μελέτη, σε σχέση με την υλοποίηση των σχεδιασμών τους, στη συνέχεια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta στη Λευκωσία, την Πέμπτη 31 Μαίου 2012, η ώρα 6:00 μμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα