Είναι τόσο εθισμένη στις πλαστικές που θέλει να κάνει στήθος για ρεκόρ!

18:32 15/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η 44χρονη Lacey Wildd θέλει να μεγαλώσει το στήθος της, έτσι ώστε να είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, είναι τόσο εθισμένη στις πλαστικές που μέχρι τώρα έχει κάνει δώδεκα επεμβάσεις, και ετοιμάζεται για την επόμενη που θα της χαρίσει μέγεθος ΜΜΜ από L που είναι τώρα.

Η Wildd είναι αποφασισμένη να αποκτήσει στήθος για ρεκόρ και δεν ακούει κανέναν, ούτε ακόμα τα 6 παιδιά της, τα οποία την εκλιπαρούν να μην συνεχίσει να μεγαλώνει το στήθος της γιατί στο σχολείο δέχονται πολλά πειράγματα για την εμφάνιση της μητέρας τους και ντρέπονται.

Εκείνη, ωστόσο, έχει άλλη γνώμη: «Θα βελτιώσει τη φήμη μου αλλά και το εισόδημά μου, θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να προσφέρω όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή στα παιδιά μου», λέει η ίδια.

Τα μεγαλύτερα παιδιά της Wildd, η 27χρονη Ivy και ο 24χρονος Silas, που δεν ζουν πια μαζί της, λένε πως το τεράστιο στήθος της προκαλεί ντροπή και πως θέλουν να σταματήσει να βάζει σε κίνδυνο την υγεία της.

Η Wildd προετοιμάζει το δέρμα της για να τεντώσει κι άλλο και να δεχθεί τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα και έχει σταματήσει να φοράει σουτιέν ώστε το δέρμα του στήθους να «χαλαρώσει» από μόνο του. Επίσης φοράει κορσέ για να δώσει σχήμα στη μέση της. Φυσικά έχει κάνει και άλλες επεμβάσεις: για ραγάδες στην κοιλιά, τέσσερις λιποαναρροφήσεις, γλυπτική κοιλιακών, προσθετική και λίφτινγκ γλουτών αλλά και προσθετική στα χείλη.

«Το ξέρω πως η επέμβαση θα είναι επικίνδυνη αλλά είμαι έτοιμη να πάρω το ρίσκο», δηλώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα