«Εγώ σε έκανα φίρμα» – «Του πλήρωσα ακόμα και τα αμάξια»: Μενεγάκη- Λάτσιος, ο άγριος πόλεμος συνεχίζεται!

13:03 5/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

«Όλα κάποτε τελειώνουν!»… Με αυτήν τη φράση έκλεισε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη στις 29/1/2010 και αμέσως μετά μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο έστειλαν ένα τυπικό δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ για να κοινοποιήσουν τον χωρισμό τους, κλείνοντας έτσι τον κύκλο του γάμου τους αλλά και της ζωής που έζησαν μαζί για 12 ολόκληρα χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι όσα λέει ο θυμόσοφος λαός ενίοτε είναι πραγματικά και βγαλμένα

μέσα από τη ζωή… Κανένας δεν γνωρίζει τι τρέχει σε κάθε σπιτικό όταν κλείνει η πόρτα. Έτσι το Πανελλήνιο έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν άκουγε την είδηση του χωρισμού ενός ευτυχισμένου –κατά την άποψη των περισσοτέρων- ζευγαριού που η ζωή και η πορεία του ήταν ζηλευτή.

Βέβαια όσοι τους παρακολουθούσαν στενά μπορεί και να είχαν καταλάβει τα μηνύματα αφού για πρώτη φορά το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς το ζευγάρι έκανε διακοπές χωριστά. Η Ελένη με τα παιδιά της και την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού ήταν στην Άνδρο, ενώ με την επιστροφή της στα πλατό και ενώ οι συνεργάτες της την προέτρεπαν να κάνει και τέταρτο παιδί εκείνη κουνούσε το κεφάλι απλά και δεν έδινε καμιά απάντηση, αφήνοντας υποψίες ότι κάτι τρέχει στα προσωπικά της. Σιωπή! Κανένας δεν γνώριζε παρά μόνο οι δικοί της άνθρωποι, η μητέρα της Ζέτα, ο αδελφός της Θοδωρής αλλά και οι καλές της φίλες Τζένη Μπαλατσινού και Δέσποινα Βανδή. Οι υπόλοιποι που συναναστρέφονταν μαζί της απλώς υποψιάζονταν, αλλά και πάλι κανένας δεν τολμούσε να «σπάσει» το μυστικό απόρρητο μιας Σκορπίνας που της αρέσει μεν να ακούει και να μπερδεύεται στα προβλήματα των άλλων, ποτέ όμως δεν μιλά και δεν ανοίγεται για τα δικά της.

Τα gossip έντυπα της εποχής πάντως όλο και κάποια πληροφορία έχουν για την κρίση στη σχέση και στο γάμο του ζευγαριού καθώς αρχίζουν να κυκλοφορούν τα πρώτα εξώφυλλα με τίτλους του τύπου: «Ο Λάτσιος άφησε το κοινό τους σπίτι στα Μελίσσια», «Τι τρέχει ανάμεσα σε Λάτσιο-Μενεγάκη» και άλλα πολλά… Το κουβάρι αρχίζει σιγά-σιγά και δειλά να ξετυλίγεται και μετά…

Keywords
Τυχαία Θέματα