Ευχές Προέδρου Αναστασιάδη προς Οικουμενικό Πατριάρχη για την Ανάσταση

12:21 2/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ευχές για την Ανάσταση απέστειλε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στο μήνυμα ο Πρόεδρος εκφράζει τις εγκάρδιες και θερμότατες ευχές του λαού και της Κυβέρνησης για τη μεγάλη εορτή της Αναστάσεως. Παράλληλα, εκφράζει τη χαρά του γιατί ο κ. Βαρθολομαίος βρίσκεται αυτές τις Αγιες Μέρες στην γενέτειρά του Ιμβρο για να εμψυχώσει τους Ιμβρίους.

Ο

Πρόεδρος Αναστασιάδης στο μήνυμά του αναφέρει ότι το πολυσχιδές έργο και ο συνετός λόγος του Πατριάρχη εγκαρδιώνουν και δίνουν δύναμη στον κυπριακό λαό.

“Εύχομαι ο Αναστάς Χριστός να Σας χαρίζει υγεία και δύναμη για το καλό της Ορθοδοξίας, του Γένους, της Ομογένειας και του διαλόγου για την ενότητα των Εκκλησιών. Επίσης, εύχομαι να αξιωθείτε την πραγματοποίηση του στόχου Σας για τη σύγκληση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδοξίας”, αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Διαβεβαιώνει ακόμη ότι στο μέτρο των δυνάμεων μας, “θα είμαστε πάντα αρωγοί στο έργο Σας” και παρακαλεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη να προσεύχεται “για να ευοδωθούν οι προσπάθειες για μια βιώσιμη και λειτουργική λύση του Κυπριακού, ώστε να έχουμε τη χαρά και την τιμή να Σας υποδεχθούμε σε μια ελεύθερη και ενωμένη στην Κύπρο και να λάβουμε την Πατριαρχική ευλογία Σας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα