ΕΔΕΚ: Προσπάθεια τεχνητής πόλωσης μέσω της αντιπαράθεσης για τη «Χουριέτ»

13:03 6/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για τεχνητή πόλωση, οπαδοποίηση των πολιτών και βαθύτατο πολιτικό αναχρονισμό έκανε λόγο ο Γραμματέα της Κ.Ε. του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης, με αφορμή την αντιπαράθεση για το δημοσίευμα της «Χουριέτ».

Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη το μεσημέρι, ο κ. Παπαδάκης ανέφερε ότι η Κύπρος χρειάζεται μια καινούργια αρχή και ένα νέο πολιτικό ήθος και ύφος πολιτικής ζωής.

«Ο λαός μας στρέφεται προς την εναλλακτική πρόταση εξουσίας που εκφράζει

ελπιδοφόρα η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα», με σαφείς και συγκεκριμένες προτάσεις για να βγει η Κύπρος από το σημερινό ζοφερό εθνικό, οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, είπε.

Χαρακτήρισε «χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο» την αντιπαράθεση μεταξύ ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από την μια και της Κυβέρνησης και του ΑΚΕΛ από την άλλη.

Δήλωσε ότι «η προσπάθεια τεχνητής πόλωσης, περιχαράκωσης και οπαδοποίησης των πολιτών  γυρίζει δεκαετίες πίσω την πολιτική ζωή και παραπέμπει  σε βαθύτατο πολιτικό αναχρονισμό».

Ο κ. Παπαδάκης συμπλήρωσε ότι οι πολίτες «αποστρέφουν το πρόσωπο από αυτού του είδους την υποβάθμιση της πολιτικής ζωής», που, όπως είπε, απομακρύνει από την ουσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Τέλος ανέφερε ότι η «ΕΔΕΚ της συνέπειας και της ευθύνης» καλεί τους πολίτες σε συστράτευση για ένα καινούργιο δρόμο προοπτικής και ελπίδας για το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα