ΔΗΣΥ: Τα ερωτηματικά που γεννιούνται είναι αμείλικτα…

13:30 24/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Γεννιούνται αμείλικτα ερωτηματικά σε σχέση με το περιστατικό θανάτου της 40χρονης μητέρας πεντάχρονου παιδιού στη Λάρνακα, δήλωσε σήμερα η Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Στέλλα Κυριακίδου, λέγοντας ότι αναμένονται οι απαντήσεις από την έρευνα που διατάχθηκε, καθώς και απόδοση ευθυνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κ. Κυριακίδου εξέφρασε βαθιά θλίψη και συγκλονισμό για το περιστατικό, που όπως είπε συνέβη «κάτω από τη μύτη των κρατικών υπηρεσιών αλλά και της κοινωνίας».

«Η περίπτωση αυτή δεν

ήταν καθόλου άγνωστη στα αρμόδια κρατικά τμήματα και τα ερωτηματικά που γεννιούνται είναι αμείλικτα, τα οποία αναμένουμε να απαντηθούν από τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τις συνθήκες παρακολούθησης από το Γραφείο Ευημερίας που διέταξε η Υπουργός Εργασίας. Όπως αναμένουμε και την απόδοση ευθυνών», είπε η κ. Κυριακίδου.

Πρόσθεσε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός τονίζει πως είναι επιτακτική ανάγκη να επανεξεταστούν διαδικασίες και πρακτικές, ώστε να προλαμβάνουμε περιστατικά.

«Να είμαστε προνοητικοί και όχι πυροσβέστες. Να προλαμβάνουμε καταστάσεις πριν εξελιχθούν σε τραγωδίες. Η κοινωνική ευημερία είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός κοινωνικά ευαίσθητου κράτους», κατέληξε η κ. Κυριακίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα