ΔΗ.ΣΥ για Δρομολαξιά: «Απορρίπτουμε τις απόπειρες αντιπερισπασμών»

17:45 6/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Φαίνεται ότι στόχος του ΓΓ του ΑΚΕΛ είναι με την όξυνση του πολιτικού κλίματος και με τη μετωπική κομματική αντιπαράθεση να επισκιασθούν ή και να ακυρωθούν οι διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου κάνει λόγο για απόπειρα αντιπερισπασμού, απαντώντας σε δηλώσεις του Αντρου Κυπριανού για σκευωρία σε βάρος του κόμματός του και για «στημένη υπόθεση».

«Εκείνο που σίγουρα στήθηκε, είναι μια κομπίνα εις βάρος του ταμείου συντάξεων», αναφέρει ο κ. Προδρόμου

και προσθέτει ότι ως ΔΗΣΥ «παρακολουθούμε με ανησυχία την πολιτική όξυνση που επιχειρείται, ως αντίδραση στη διαδικασία εξιχνίασης της λεηλάτησης του ταμείου συντάξεων των εργαζόμενων της ΑΤΗΚ».

Εμείς, πάντως, συνεχίζει, δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τέτοιο δρόμο. «Η προσπάθεια του κ. Α. Κυπριανού να αναμίξει και τη λαϊκή αντίδραση στην τραγωδία του Μαρί για να παρουσιάσει “υπόθεση σκευωρίας”, αποτελεί μεγάλη ηθική πρόκληση απέναντι στην ίδια την κοινωνία», αναφέρει και προσθέτει ότι «κάθε σχόλιο είναι περιττό».

Η διερεύνηση και η ανακριτική διαδικασία στηρίζονται πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία και θα πρέπει να προχωρήσουν μέχρι τέλους, δηλώνει ο κ. Προδρόμου, προσθέτοντας ότι «κάποιοι μιλούν τώρα για “στημένες καταθέσεις”, αμφισβητώντας και το ίδιο το ερευνητικό έργο. Μήπως ήταν “στημένοι” οι τραπεζικοί λογαριασμοί που αποκαλύφθηκαν ακολουθώντας τα ίχνη του “βρώμικου χρήματος”;». Εκείνο που σίγουρα στήθηκε σε αυτή την υπόθεση, αναφέρει, «είναι μια μεγάλη κομπίνα εις βάρος του ταμείου των εργαζόμενων.

Τέλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ αναφέρει ότι «οι αρχές της πολιτείας οφείλουν να εξιχνιάσουν μέχρι τέλους αυτή την απάτη και καταδολίευση και οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν μπροστά στη δικαιοσύνη. Τέτοια είναι η απαίτηση ολόκληρης της κοινωνίας και δεν μπορεί να σταθεί φραγμός κανένα “κομματικό αντανακλαστικό” και καμία απόπειρα δήθεν πολιτικοποίησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα