ΔΗΣΥ: Επιβεβαίωση της αποτυχίας της πολιτικής ΑΚΕΛ, η απόφαση του Προέδρου

19:07 14/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η απόφαση Χριστόφια να μην είναι υποψήφιος για επανεκλογή, ”αποτελεί επιβεβαίωση της αποτυχίας της πολιτικής του ΑΚΕΛ”, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια πολιτική ”την οποία ο κ. Χριστόφιας πιστά υπηρέτησε και η οποία έχει οδηγήσει τον τόπο σε άνευ προηγουμένου οικονομικά και πολιτικά αδιέξοδα”.

Στην ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ επικρίνει τον Πρόεδρο ότι επιχείρησε να παρουσιάσει την σημερινή του απόφαση ”ως υλοποίηση μιας προεκλογικής, δήθεν, δέσμευσης για μια μόνο θητεία εκ μέρους του” και διερωτάται γιατί

ο ίδιος και το κόμμα του -αν έτσι είχαν τα πράγματα-άφηναν ανοικτή την προοπτική της επαναδιεκδίκησης μέχρι την τελευταία στιγμή.

Κάνει επίσης λόγο για ”περιθωριοποίηση” του Προέδρου Χριστόφια, η οποία, όπως αναφέρει, ξεκάθαρα εντάσσεται στα πλαίσια ”μιας απεγνωσμένης προσπάθειας του ΑΚΕΛ να παραμείνει στην εξουσία”.

”Οι πολίτες αντιλαμβάνονται όμως ότι η αλλαγή που τόσο πολύ έχει ανάγκη η πατρίδα μας δεν μπορεί να περιοριστεί στην αλλαγή προσώπων, πρέπει να είναι ουσιαστική και ριζοσπαστική, να είναι αλλαγή πολιτικής και αλλαγή πορείας γιατί μόνο έτσι θα δώσουμε διέξοδο και προοπτική στην πατρίδα μας”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα