ΔΗΣΥ : Έκπληξη για την επιλογή του ΡΙΚ και των Κυπριακών Αερογραμμών

14:05 18/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Έκπληξη εξέφρασε σήμερα ο ΔΗΣΥ δια του Εκπροσώπου Τύπου του Χάρη  Γεωργιάδη για την επιλογή του ΡΙΚ και των Κυπριακών Αερογραμμών «να είναι  χορηγοί μιας εκδήλωσης η οποία ευθέως στοχεύει στη στήριξη του Προέδρου  Χριστόφια και υιοθετεί πλήρως τη ρητορική του ΑΚΕΛ».

Σε δηλώσεις του στη Βουλή σε ό,τι αφορά τη συναυλία που διοργανώνει η Κίνηση  Πολιτισμού και αφού σημείωσε πως δεν είναι πρόθεση του ΔΗΣΥ

να υπεισέλθει στις  σχετικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως αποτελεί  δικαίωμα του κάθε καλλιτέχνη να επιλέγει τις εκδηλώσεις στις οποίες θα μετέχει ή και  τις εκδηλώσεις από τις οποίες θα αποσυρθεί.

Είναι ακόμα, πρόσθεσε, δικαίωμα της Χαραυγής και του ΑΣΤΡΑ να χορηγούν ανάλογες εκδηλώσεις.

Εξέφρασε ωστόσο έκπληξη για την επιλογή, όπως είπε, του ΡΙΚ και των Κυπριακών Αερογραμμών να είναι χορηγοί μιας εκδήλωσης η οποία ευθέως, όπως οι διοργανωτές διαφημίζουν, «στοχεύει στη στήριξη του Προέδρου Χριστόφια αλλά και υιοθετεί πλήρως τη ρητορική του ΑΚΕΛ περί αποσταθεροποίησης, διάλυσης, διχαστικού κλίματος και νοσηρών καταστάσεων».

«Το ΡΙΚ και οι ΚΑ ανήκουν στο δημόσιο, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ουσιαστικά επιβιώνουν από το υστέρημα του Κύπριου φορολογούμενου πολίτη. Δεν θα πρέπει συνεπώς με τρόπο άστοχο και προκλητικό να δίνουν την εντύπωση ότι υπηρετούν, όχι το σύνολο των πολιτών αλλά άλλους», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα